Захист особистих даних

Інформаційний документ у відповідності зі статтею Законодавчого Декрету № 13. 196 від 30 червня 2003 року.

У відповідності з Законодавчим декретом № 196 від 30 червня 2003 року (Політика конфіденційності) та подальших змін, ми хотіли б надати вам необхідну інформацію стосовно обробки особистих даних, які ви надали.

Ця заява про конфіденційність не повинні вважатися придатними на інші сайти, які повинні в кінцевому підсумку стають доступними через посилання на веб-сайти під контролер домену, який не є ніякої відповідальності за веб-сайти третіх сторін. Це заява про конфіденційність передав у відповідності зі статтею 13 Законодавчого Декрету № 196/2003 - Кодекс Про Захист Особистих Даних.

Заява про конфіденційність також на підставі подання № 2/2001 прийнятої європейські влади для захисту особистих даних, що є частиною робочої групи, створеної відповідно до статті Директиви 29 95/46 / ЄС, від 17 травня 2001 року, визначити деякі мінімальні вимоги для збору персональних даних онлайн, і, зокрема, методів, строків і характеру інформації, якою обробки контролери повинні надавати користувачам, коли вони підключаються до веб-сторінок, незалежно від мети, для такого з'єднання.

"TITOLARE" відповідності зі у статтею 28 Закону Про захист персональних даних коду Candy Hoover Group Srl с єдиним акціонером, компанією з управління та координації діяльності Candy SpA Юридична адреса: Via Comolli, 16-20.861 Бругерио (МБ) - Італія, корпоративний капітал € 30.000.000,00 був повністю оплачений, італійський податковий код та реєстраційний номер Monza e Brianza єдиного державного реєстру юридичних осіб 04.666.310,158 mila, ПДВ IT00786860965 - адреса електронної пошти: privacy@hoover.it

Місце обробки даних

Процедури, пов'язані з послугами даного веб-сайту (фізично "пройшла" третьою особою) здійснюється в штаб-квартирі даних контролера і враховуються тільки за їх персоналу, в обов'язки переробки або третіми особами на технічне обслуговування або ремонт сторінок сайту.

Типи даних, що обробляються персональні дані та ідентифікації. Особисті дані, у тому числі будь-яка інформація, пов'язана з фізичною особою, ідентифікованого, навіть побічно, з посиланням на будь-яку іншу інформацію, в тому числі персонального ідентифікаційного номера; ідентифікаційні дані, особисті дані, що дозволяє прямий ідентифікації особи (наприклад, ім'я, прізвище, адреса, адреса електронної пошти, номер телефону, і т.д ...) 

Перегляд даних

ІТ-системи та програмне забезпечення процедур, що використовуються для роботи цього сайту, набувають певність персональних даних у процесі їх нормальної експлуатації, передача яких необхідна при використанні комунікаційних протоколів Інтернету. Це включає інформацію, яка збирається не для того, щоб бути орієнтованою на конкретні потреби зацікавлених осіб, але яке за своєю природою може дозволити ідентифікувати користувачів за допомогою обробки та асоціації з даними, наявними у третіх осіб. IP-адреси або комп'ютера доменні імена, які використовуються користувачами, які отримують доступ до сайту підпадають під цю категорію даних, а також (URI уніфікований Ідентифікатор ресурсу) запрошуваних ресурсів, час запиту, метод, використовуваний для відправки запиту на сервер, розмір файлу , отриманого у відповідь, числовий код, який вказує статус відповіді, даного сервером (успішне завершення, помилка і т. д.) та інших параметрів, що стосуються операційної системи і користувача ІТ-середовища. Дані можуть бути використані для встановлення відповідальності у випадках гіпотетичних комп'ютерних злочинів проти сайту.

Дані, надані користувачами на добровільній основі

Добровільна відправка електронної пошти на електронні адреси, вказані на цьому сайті та / або заповнення форми для збору даних, що включає в себе подальше придбання адреси відправника, необхідного для відповіді на запити, а також будь-яких інших наданих персональних даних. 

Конкретну інформацію, конкретні відомості можуть бути представлені на сторінках сайту щодо конкретних послуг або обробки даних, наданих користувачем або іншою заінтересованою особою.

Особа. 

Файл

Будь ласка, до файлів за політики зверніться наступним посиланням

Обробки даних, для яких дозвіл видається за їх проханням (ст. 23 Законодавчого ступеня 196/03). Дані, надані на добровільній основі, заповнені у формі для збору даних та / або шляхом відправлення електронних повідомлень, будуть оброблятися в наступних цілях:

А) обробка даних, що стосуються:

- заповнення форм збору даних для отримання бюлетеня, що проводяться Candy Hoover Group Srl, 

- пов'язаних з адміністративною і бухгалтерської діяльності

Б) обробка даних, що стосуються: (якщо не проти):

- за умови попередньої згоди, для прямих маркетингових заходів, маркетингових досліджень або для інших комерційних досліджень і прямих продаж, отримувати за допомогою автоматизованих засобів, електронних листів, факсів, MMS повідомлень (служба мультимедійних Повідомлень) SMS або (служба коротких повідомлень) або інших видів сполучення, а також за телефоном через операторів і паперової пошти - пізнавальний матеріал з метою вимірювання ступеня задоволеності клієнтів, промо, комерційний і рекламний матеріал або матеріал про події та ініціати ви, що проводяться Candy Hoover Group Srl.

В) обробка даних (якщо не прроти)

- за умови попередньої згоди, для прямих маркетингових заходів, маркетингових досліджень або d'інших комерційних досліджень і прямі продажі , отримувати за допомогою автоматизованих засобів, електронних листів, факсів, Повідомлень MMS (служба мультимедійних Повідомлень) SMS або (служба коротких повідомлень) або інших видів сполучення, також за телефоном Á через операторів і паперової пошти - пізнавальний матеріал з метою вимірювання ступеня задоволеності клієнтів, промо, і рекламний матеріал комерційний або матеріал про події та ініціативи , Проводяться Candy Hoover Group Srl третіми особами або і пов'язаними компанії під спільним контролем- sono. GIAS Srl партнерів, що належать до категорії осіб, що здійснюють діяльність у сфері фінансових послуг та / або працюють в галузях, що виробляють товари, підключених до купленого приладу. Повний список компаній, d'групу надається входять які max підставі запиту privacy@hoover.it .

Методи обробки - зберігання

Обробка здійснюється автоматично і вручну, за допомогою засобів та інструментів, спрямованих на забезпечення максимальної безпеки та конфіденційності, особами, спеціально призначеними для цієї мети, згідно зі статтею 31 за київським часом, сл. законодавчих ступенів 196/03. Дані повинні зберігатися протягом періоду, що не перевищує, цілей, для яких дані були зібрані і згодом оброблені.

Сфера передачі та поширення

Ваші дані, що підлягають обробці, не підлягають розголошенню і можуть бути спрямовані компанії, пов'язані договірними зобов'язаннями Candy Hoover Group Srl - з єдиним акціонером, за кордоном і на території Європейського Союзу, на виконання і в межах статті 42 Законодавчого Декрету. №196 / 2003. Персональні дані можуть бути відправлені за кордон не входять до ЄС країн в обсязі і межах, передбачених у статтях 43 і 44 (б) Законодавчого Декрету №196 / 2003 в цілях дотримання договірних зобов'язань або для аналогічних цілей. Дані можуть бути передані третім особам, що належать до таких категорій:

- особи, які надають послуги з управління ІТ-системи, використовувані Candy Hoover Group Srl і для управління телекомунікаційними мережами (в тому числі електронної пошти);

- компанії Candy Hoover Group Srl - єдиним акціонером і § третіми особами або пов'язаними компанії під спільним контролем - es. GIAS Srl партнерів, що належать до категорії осіб, що здійснюють діяльність у сфері фінансових послуг та / або працюють в галузях, що виробляють товари, підключених до купленого приладу. Повний список компаній, d'групу надається входять які max підставі запиту privacy@hoover.it ;

- офіси компаній або в рамках допомоги або консультаційних відносин;

- компетентні органи для виконання правових зобов'язань та / або положень державних органів, за запитом.

Установи, що належать до вказаних категорій, здійснюють завдання Titolare del trattamento, працюють повністю автономно або d'якості власника персональних даних . Список відповідальних осіб, постійно оновлюються і надаються до головному офісу Candy Hoover Group Srl, за допомогою via Privata Eden Fumagalli 20047 Brugherio (MB) запитом max і за privacy@hoover.it .

Характер надання даних і відмова

За винятком випадків, зазначених у відношенні навігаційних даних, користувач може надати особисті дані. Надання даних для цілей, вказаних в п. а) не є обов'язковим, але необхідним. Будь-яка відмова надати необхідні дані стосовно пункту а) тягне за собою неможливість здійснення заходів, тісно пов'язаних і необхідних, наприклад, щоб одержати відповідь на питання або зробити використання даних контролера (Titolare del trattamento).

Надання даних та згоду на їх обробку для цілей, згаданих у пунктах Б) і C) необов'язково. Відмова від згоди на цілі, зазначені в пунктах Б) і C) вище, не тягне за собою будь-яких негативних наслідків для цілей, вказаних в п. А).

Права зацікавлених осіб

Ви можете відстоювати свої права, як це зазначено у статтях 7, 8, 9 і 10 Законодавчого Декрету № 196 від 30 червня 2003 р., Звертаючись до controller Candy Hoover Group Srl електронною поштою на privacy@hoover.it. Ви маєте право отримати підтвердження існування чи відсутності даних в будь-який момент, і знати зміст і походження, перевірити його точність і просити його інтеграції або оновлення, або ж виправлення (ст. 7 Кодекс Про захист особистих даних).

Згідно з тією ж статтею, ви маєте право вимагати видалення, перетворення в анонімну форму або блокування даних, оброблених в порушення закону, а також чинити опір його редактування в будь-якому випадку на законних підставах. 

Коли ви зв'язуєтеся з контролером, ви повинні надати адресу електронної пошти, Ім'я, адреса і / або номери телефонів, щоб забезпечити правильне опрацювання Вашого запиту.

Щоб не отримувати більше прямих маркетингових комунікацій (Електронна пошта, СМС, ММС, факс) достатньо, щоб відправити по електронній пошті privacy@hoover.it у час будь-який, з темою "скасування автоматичного електрозв'язку" або використовувати нашу автоматичне скасування системи передбачено тільки для електронних листів, і Вас більше не будуть турбувати. 

Щоб не отримувати більше традиційних прямих маркетингових комунікацій (оператор дзвінків, паперової пошти) відправити по пошті достатньо електронній privacy@hoover.it у час будь-який, з темою "скасування традиційної комунікації" і Вас більше не будуть турбувати.

Зміни в заяві про конфіденційність

Controllore залишає за собою право змінювати, оновлювати, доповнювати або видаляти частини цієї декларації про конфіденційність на свій розсуд і в будь-який час. Заінтересована особа зобов'язана перевіряти будь-які поправки час від часу. Для полегшення такої перевірки, в заяві про конфіденційність вказують дату його оновлення.

Дата оновлення: 2015/07/03